Gnocchi al funghi

1. srpna 2013 v 9:40 |  Vegetariánské recepty
Potřebné suroviny:
Olivový olej
2 hrsti či více lesních hub
sůl
pepř
kmín
bazalka
balzamikový ocet (může být i červené víno)
Zajíc (sojový nápoj v prášku - není nutný)
1 balení bezvaječných Gnocchi (500g)
zelená petrželka

Postup přípravy:
V hrnci rozehřejeme olivový olej, přidáme houby a za stálého míchání osmahneme. Po chvíli osolíme, opepříme, přidáme špetku mletého kmínu, tři špetky sušené bazalky a půl lžíce balzamikového octu (lze přilít i trochu červeného vína). Podlijeme 1 dl horké vody, ve které jsme rozpustili 3 lžičky zajíce. Chvíli podusíme a poté ke směsi přidáme gnocchi uvařené dle návodu. Nakonec přidáme dvě hrsti nasekané petrželky, případně i trochu čerstvé bazalky, pečlivě promícháme a podáváme.
Další recepty:
Články:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama