Polévka česnečka

1. června 2013 v 13:08 |  Vegetariánské recepty
Česnečka je tradiční polévka.
Budeme potřebovat:
200 g brambor
5 stroužků česneku
chléb 2 kusy
majoránka
pepř
3 lžíce oleje
sůl
2 vejce

Vaření polévky česnečka:
Oloupaný česnek utřený se solí rozmícháme v 1,5 litru vody, přidáme na kostičky nakrájené brambory, kmín, majoránku a část oleje. Když jsou brambory měkké, zavaříme rozšlehaná vejce. Dochutíme solí, polévkovým kořením a špetkou pepře. Do jednotlivých porcí přikládáme na kostičky osmažený chleba, který jsme osmažili na zbytku oleje.
Polévka česnečka patří mezi oblíbená jídla, která přináší česká kuchyně.
Další recepty:
Články:
Korejský ženšen se ve volné přírodě vyskytuje pouze ve třech oblastech.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama