Tempeh s rýží a červenou čočkou

25. dubna 2013 v 12:20 |  Vegetariánské recepty
Potřebné suroviny:
3/4 hrnku rýže
1/4 hrnku červené čočky
1 balíček předsmaženého tempehu
1 lžíce celerové nati (sušená)
1 lžíce sojové omáčky
sůl
olej

Jak připravíme tempeh s rýží a červenou čočkou:
Rýži s červenou čočkou vložíme do osolené vody a vaříme. V průběhu vaření nakrájíme tempeh na kostky. V pánvi na rozpáleném oleji zpěníme celerovou nať a po chvíli přidáme i tempeh, který trochu osmažíme. Směs přimícháme do skoro uvařené rýže s čočkou. Přidáme 1/4 hrnku vody se sojovou omáčku a necháme asi 10 minut dojít v hrnci pod pokličkou na mírném ohni.
Další recepty:
Další články:
V kysaném zelí z obchodů chybí mnohdy vitamíny, které jsou pro zdraví klíčové.
Qi gong (čchi-kung) kultivuje energii.
Čína se může pochlubit tisíciletou historií.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama