Smažený tempeh v těstíčku

20. dubna 2013 v 15:03 |  Vegetariánské recepty
Potřebné suroviny:
tempeh přírodní
1 lžíce citrónové šťávy
100 g rýžové mouky
25 g kukuřičné mouky,
stroužek česneku
1 lžička mletého koriandru
4 oříšky candle nut
sůl
olej
nastrouhaný zázvor


Takto tmažený tempeh v těstíčku připravíme:
Tempeh podélně rozkrojíme na dva plátky a každý z plátků nakrájíme na obdélníky o rozměrech 3x4 cm.
Smícháme rýžovou mouku s kukuřičnou, přidáme vodu a vytvoříme těstíčko. Do vzniklého základu těstíčka vmícháme koriandr, sůl, nastrouhaný zázvor, vylisovaný česnek a citrónovou šťávu. Na pánvi rozehřejeme olej, tempeh namočíme do těsta a na oleji dozlatova osmažíme.
Smažený tempeh v těstíčku podáváme s vařenou rýží nebo nudlemi, dozdobíme zeleninou.
Další recepty:
Články:
Čína je rozlohou třetí největší země světa.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama