Smažený tempeh se zelím

20. dubna 2013 v 8:48 |  Vegetariánské recepty
Suroviny potřebné pro přípravu pokrmu smažený tempeh se zelím:
přírodní tempeh
olej
cibule
kysané zelí
sojová omáčka

Příprava:
Přírodní tempeh rozkrojíme kostku na polovinu a poloviny nakrájíme na plátky 2mm silné. Plátky tempehu fritujeme do zlato-křupava. Na pánvi osmahneme cibuli krájenou na plátky a přidáme kysané zelí. Povaříme, přimícháme smažený tempeh, a nakonec dochutíme sojovou omáčkou.
Jako vhodnou přílohu bych pro smažený tempeh se zemím viděl rýži.
Další recepty:
Další články:
V kysaném zelí z obchodů chybí mnohdy vitamíny, které prospívají lidskému zdraví.
Goji - kustovnice čínská přináší zdraví z Asie.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama