Mexické fazole

25. dubna 2013 v 17:02 |  Vegetariánské recepty
Potřebné suroviny:
olej
větší cibule
1 menší cuketa
3 stroužky česneku
oregano
bazalka
pepř
chilli nebo směs Mexické bylinky
cikánská omáčka
kečup
konzerva červených fazolí ve slaném nálevu (nebo den předem namočené fazole)

Postup přípravy:
Rozehřejeme olej, na který vložíme pokrájenou cibuli, na kostičky nakrájenou cuketu a když cuketa zežloutne a cibule zesklovatí, přidáme česnek, okořeníme oreganem, bazalkou, pepřem a chilli. Poté přidáme cikánskou omáčku, kečup a nakonec konzervu fazolí nebo den předem namočené fazole. Směs by měla být hustá. Pokud není, ještě chvíli vaříme. Podáváme s chlebem nebo jiným vhodným pečivem.
Další články:
Další důvod, proč nejíst maso je mletí uhynulých krav do uzenin.
Qi gong (čchi-kung) je čínské zdravotní cvičení.
Běženci ze Severní Koreje, o jejichž osud se Západ nezajímá.
V kysaném zelí z obchodů chybí mnohdy vitamíny, tepelnou úpravou dochází k jejich velkému úbytku.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama