Čína po vegansku

20. dubna 2013 v 11:57 |  Vegetariánské recepty
Suroviny potřebné pro přípravu receptu čína po vegansku:
Sojové pekingské nudličky na čínu
zeleninový bujon
sůl
pepř
chilli koření
sojová omáčka
1 polévková lžíce solamylu
olej
cibule
paprika
pórek
mražená čínská zelenina

Postup přípravy pokrmu čína po vegansku:
Nudličky sojového masa uvaříme v zeleninovém bujónu. Nacháme je vykapat, trochu osolíme, opepříme, přidáme trochu chilli a kdo má rád, i trochu sojové omáčky. Promícháme se solamylem. Sojové nudličky vložíme do rozehřátého oleje, osmažíme, přidáme na poloviční proužky nakrájenou cibuli, na proužky nakrájenou papriku, na tenká kolečka nakrájený pórek a pytlík mražené čínské zeleniny.
Pokrm čína po vegansku podáváme s rýží.
Další recepty:
Články:
Korejský ženšen je elixír zdraví z východní Asie.
Čína je země, jejíž kulturu se bez obav odvážím postavit vedle kultury evropské.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama