Bulgur s mořskou řasou a houbami na česneku

18. dubna 2013 v 11:58 |  Vegetariánské recepty
Potřebné přísady:
olej
tři stroužky česneku
dvě hrsti hub
sůl
pepř
majoránka
200g bulguru
jedna hrst tenkých mořských řas (nejlépe Arame)
sypký zeleninový bujón
balzamikový ocet

Příprava jídla:
Rozpálíme olej, na kterém osmahneme na kousky nakrájený česnek, po chvíli přidáme nakrájené houby. Přidáme sůl, pepř, majoránku, osmahneme a zalijeme 0,5l vody. Ke směsi přisypeme bulgur, mořské řasy (10min namáčené) a vaříme pod pokličkou přibližně 20 minut za průběžného dolévání vody, aby se směs nezačala připalovat. Na konci by měl být bulgur nabobtnalý vodou. Nakonec dosolíme a dochutitíme bujónem a balzamikovým octem.
Další recepty:
Další články:
Javorový sirup z kanadských hájů.
Tradiční čínská medicína je věky prověřený systém.
Rubrika multikulti v bíložluté podobě.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama