Boloňská pomazánka z tofu

6. dubna 2013 v 15:44 |  Vegetariánské recepty
Potřebné suroviny:
1 velká cibule
olej
kostka tofu natural (200g)
sojová omáčka
sůl
80 g rajského protlaku
3-4 stoužky česneku
bazalka


Postup přípravy:
Cibuli nakrájíme na drobno a osmahneme na rozpáleném oleji, přidáme na drobno nastrouhané tofu, dochutíme sojovou omáčkou a případně i solí dle individuální chuti. Chvíli dusíme, pak přidáme rajský protlak a prolisovaný česnek v množství podle chuti. Nakonec dochutíme bazalkou. Boloňskou pomazánku z tofu můžeme použít do toastů, na topinky a výborná je i na špagetách.
Další vegetariánské a veganské recepty:
Různé články:
Káva a sport je téma, které mnohého sportovce zajímá.
Copak je tak těžké je mít rád. Každé zvíře svým narození dostává od přírody jedinečnou šanci.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama