Veganský bramborový salát

4. února 2013 v 9:56 |  Vegetariánské recepty
Potřebné suroviny:
brambory
mrkev
cibule
sterilované kyselé okurky
sojanéza
hořčice
sůl
bílé tofu natural
Postup přípravy veganského bramborového salátu:
Brambory umyjte a neoškrábané se slupkou vložte do hrnce, zalijte vařicí vodou a vařte přibližně 30 minut do změknutí.

Když jsou brambory měkké, slijte z nich vodu, nechte je vychladnout a oloupejte. Brambory poté nakrájejte na kostičky nebo hranolky a vložte do mísy.
Mrkev a cibuli očistěte a nakrájejte na kostičky. Krátce povařte, zceďte a nasypte je do mísy. Přidejte na kostičky nakrájené tofu a kyselé okurky. Osolte a přidejte sojanézu a hořčici. Vše dobře promíchejte a podle potřeby dochuťte.
Další recepty:
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Aktuální články

Reklama